Season of The Heart

Di Jakarta lagi hujan sepanjang siang …. iseng posting lagu yang cocok ah :p

 

Season of The Heart

By Seo In Guk

ENGLISH Translation

I know you like a seasonal cold
There’s no doubts or exceptions to it
How can I laugh, how can I forget you
When even breathing is a struggle right now

I won’t expect a single thing
Just be by my side

You’re like my yesterday, today, and tomorrow
Like the sunshine, like the stars that protect the night,

in my memories
Seek me out everyday
You’re like my spring and summer, fall, winter
It’s like you slipped away between the seasons to leave me
Without a trace, heading far away

Cause I Love You
Cause I Love You

Will the winds that blow between us
Connect us even as time goes by

I won’t expect a single thing
Just be by my side

You’re like my yesterday, today, and tomorrow
Like the sunshine, like the stars that protect the night,

in my memories
Seek me out everyday
You’re like my spring and summer, fall, winter
It’s like you slipped away between the seasons to leave me
Without a trace, heading far away

Cause I Love
love love love love love love
This moment
Cause I Love
love love love love love love

You’re My Love
A rainy mind settles in
And rattles my heart
I want you more and more as the pain intensifies
You’re like the glint in my eyes, my speech and breath
I can’t live a day without you
So I call you like so
While the long spring and summer, fall, winter passes
As long as the breathless wind must’ve taken you
I’ll miss you, nevermind the distance

Cause I Love
love love love love love love
This moment
Cause I Love
love love love love love love
You’re My Love

Credits:

Eng – lyricstranslate . com

Advertisements

The one you feed

Mumpung masih bulan Syawal mau ngucapin mohon maav lahir batin ya semuanya 🙂

Tiap hari blogwalking tapi kok nulis di blog sendiri males banget 😦 padahal banyak yang mau ditulis tapi suka bingung mulai dari mana jadinya ngendep di draft aja.

Mumpung server kantor lagi gangguan sampai 2 hari ke depan mendingan saya nulis blog ajadeh biar ga ada apdetan hihihih

Jadi pas lebaran kemaren kaka ipar saya rekomendasiin drama korea yang judulnya

“I Remember You” atau “Hello Monster” tentang detektif polisi dan psikopat gitu dan saya nurut aja gara2 yang mai Seo In Guk hahhaha *cetek* soalnya menurut saya dia aktor korea yang kalo main itu menghayati perannya banget dengan  perawakan tinggi tegep khas korea yang mukanya ganteng nya normal dan nyata gak kaya aktor korea yang menurut saya suka terlalu ga nyata kaya idung mancung banget,kulit mulus banget, de el del (inisih imo doang)

trus di salah satu scene nya ada dibacain buku cerita anak-anak gitu dan saya suka banget kata2 nya seperti dikutip dibawah ini :

An old Cherokee is teaching his grandson about life.

“A fight is going on inside me,” he said to the boy. It is a terrible fight and it is between two wolves. One is evil – he is anger, envy, sorrow, regret, greed, arrogance, self-pity, guilt, resentment, inferiority, lies, false pride, superiority, and ego.”

He continued, “The other is good – he is joy, peace, love, hope, serenity, humility, kindness, benevolence, empathy, generosity, truth, compassion, and faith. The same fight is going on inside you – and inside every other person, too.”

The grandson thought about it for a minute and then asked his grandfather, “Which wolf will win?”

The old Cherokee simply replied, “The one you feed.”

-(From Tales of Two wolves)-

i remember you poster4
asianwiki.com
Hello_Monster-cp
asianwiki.com

 

p.s. make sure we feed the right ones 🙂